Kritiek op beloftenteam PSV: Je weet bij god niet wie er gaan spelen

Kritiek op beloftenteam PSV: "Je weet bij god niet wie er gaan spelen"

09-09-2016 21:13
25

Het debuut van Siem de Jong bij PSV is nu al een succes. De huurling scoorde namens Jong PSV tegen NAC Breda, uit een schitterende vrije trap. Hans Kraay Junior kijkt echter ook naar de andere kant van het verhaal. 

"Er zit zó veel gevoel in de vrije trap...", begint Kraay Jr. op FOX Sports. "Ik vind sowieso niet dat de keeper voor de ene hoek moet gaan en de muur voor de andere hoek. Je hebt specialisten, maar ik wist niet dat hij een specialist was. Dit soort treffers maakt hij dus ook in het Estadio Santiago Bernabéu, daar kan je ze ook zo maken. Die trap is zó fijn aangesneden, met de binnenkant van zijn wreef scoort 'ie. Een krul is vaak langzaam, maar hij schiet een krul met snelheid."

De fans van NAC Breda gaven eerder al aan dat het meespelen van De Jong competitievervalsing zou zijn. "Dat blijft wel het vervelende. Als NAC Breda, VVV-Venlo, FC Volendam en andere clubs meedoen om de titel, kan het zomaar zijn dat jij twee keer tegen Siem de Jong hebt gespeeld en de concurrent niet. Dat is het vervelende met ploegen. Je hoeft ze niet te gaan bekijken, je hoeft echt niet te gaan scouten. Je weet bij god niet wie er gaan spelen. We hebben er met z'n allen voor gekozen, dus we moeten als grote jongens op de blaren zitten."

Bekijk hier het fraaie doelpunt van Siem de Jong