Mourinho geeft nieuwe namen de kans na drie nederlagen: basisplaats Memphis

Mourinho geeft nieuwe namen de kans na drie nederlagen: basisplaats Memphis

21-09-2016 20:30
2

José Mourinho heeft er voor gekozen om drie Nederlanders op te stellen tegen Northampton Town. Zowel Daley Blind, Timothy Fosu-Mensah als Memphis Depay staat aan de aftrap in het duel om de League Cup. 

Blind is wekelijks basisklant bij United, maar verdediger Fosu-Mensah en vleugelaanvaller Memphis komen dit seizoen amper aan de bak in de Premier League. De voormalig PSV'er is zelfs zijn plek in de selectie van het Nederlands elftal kwijtgeraakt omdat hij op Old Trafford op een zijspoor is beland. Woensdagavond mag Memphis het dus laten zien tegen Northampton Town, een ploeg uit de League One, het derde niveau van Engeland. 

Mourinho geeft meer spelers die normaliter niet op een basisplaats kunnen rekenen, de kans. Sergio Romero staat onder de laat in plaats van David de Gea, Marcos Rojo vervangt Luke Shaw, Ander Herrera staat op het middenveld en Depay en Ashley Young flankeren aanvoerder Wayne Rooney. Zlatan Ibrahimovic zit op de bank. Paul Pogba is buiten de wedstrijdselectie gelaten. United ging in z'n laatste drie duels onderuit, tegen Manchester City, Feyenoord en Watford.