De Boer woest op falende aankoop van 30 miljoen: Continu dezelfde fouten

De Boer woest op falende aankoop van 30 miljoen: "Continu dezelfde fouten"

25-09-2016 17:56
3

Frank de Boer heeft het voorlopig helemaal gehad met Geoffrey Kondogbia. De Franse middenvelder van Internazionale werd zondagmiddag al na een halfuur gewisseld tijdens het thuisduel met 1-1. 

De oud-speler van AS Monaco, een jaar geleden voor ruim dertig miljoen aangetrokken, ging in de fout bij de vroege openingstreffer van Bologna. De Boer kon zijn ogen amper geloven. "Het houdt een keer op", vertelde de trainer na de remise aan Italiaanse media. "Vanochtend heb ik nog tegen hem gezegd dat hij moet leren simpel te spelen."

"Dat deed hij niet en daardoor scoorde Bologna. Hij maakt continu dezelfde fouten en dat kan ik niet accepteren, want ik heb het al keer op keer tegen hem gezegd. Als hij niet wil luisteren, weet ik het ook niet meer."

De Boer vond dat Inter twee punten had laten liggen. "Na het slechte begin vond ik dat we het best aardig deden, maar in de slotfase kregen we het juist moeilijk met Bologna. Het was niet onze beste wedstrijd, maar over onze inzet en intenties kan ik tevreden zijn."

Lees ook: Internazionale bijt zich in Milaan stuk op Bologna; De Vrij wint met Lazio