Problemen na duel met Feyenoord: 'Duidelijk dat neus op twee plekken is gebroken'

Problemen na duel met Feyenoord: 'Duidelijk dat neus op twee plekken is gebroken'

03-10-2016 21:57

Martin Skrtel is maandag succesvol geopereerd in het ziekenhuis Live Nation in Istanbul. De speler van Fenerbahçe brak in het duel met Feyenoord (1-0 winst) zijn neus. Onduidelijk is nog hoe lang het herstel gaat duren. 

Ondanks het feit dat Skrtel zijn neus heeft gebroken, speelde hij vier dagen later met Fenerbahçe nog wel mee in het duel met Osmanlispor FK (1-1). John Kunduracıoğlu, clubarts van Fenerbahçe: "Hij heeft zijn neus in de wedstrijd tegen Feyenoord gebroken. Desondanks werd hij niet gewisseld. Na de wedstrijd zijn we naar het ziekenhuis gegaan. Daar werd duidelijk dat de neus op twee plekken is gebroken. Daarom speelde hij in het duel met Osmanlispor ook met een masker."

Ondanks de dubbele breuk speelde Skrtel nog wel tegen Osmanlispor. "We hebben als Fenerbahçe zijnde met zijn management gesproken en gekozen om hem niet direct te laten opereren. Het spelen met een masker is gebruikelijk, maar we wilden geen risico's nemen. De operatie is volgens plan uitgevoerd. We blijven de behandeling in de gaten houden. De duur van het herstel is nog niet bekend."