Opnieuw pech voor doelman FC Twente; kijkoperatie na uitvaller bij beloften

Opnieuw pech voor doelman FC Twente; kijkoperatie na uitvaller bij beloften

Gepubliceerd: maandag 3 oktober 2016 om 22:15ma 03-10-2016 om 22:15

Opnieuw flinke problemen voor Sonny Stevens. De doelman van FC Twente heeft een blessure opgelopen aan zijn knie. Stevens viel maandagavond uit in de wedstrijd tussen Jong FC Twente en Jong Sparta Rotterdam (4-2). Dat meldt TC/Tubantia. 

Stevens werd al na 28 minuten vervangen door Timo Plattel, zo weet het dagblad. Aanstaande vrijdag staat er voor Stevens een kijkoperatie gepland. Het is niet de eerste blessure voor de sluitpost. In 2013 werd Stevens overgenomen van FC Volendam, maar de hoge verwachtingen heeft de doelman nog niet kunnen inlossen. In de eerste voorbereiding die hij meemaakte in Twentse dienst, raakte hij geblesseerd aan zijn schouder.

Die blessure hield hem enkele maanden aan de kant. In het daaropvolgende seizoen veroverde Stevens een basisplaats in het eerste elftal, mede doordat Nick Marsman niet altijd foutloos keepte. Door een gescheurde kruisband was Stevens echter al snel voor langere tijd uitgeschakeld en dus raakte hij zijn plek onder de lat weer kwijt.

Het contract van Stevens bij FC Twente loopt nog tot medio 2017. FC Twente heeft een eenzijdige optie om het contract met één seizoen te verlengen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws