Update: Neergestoken oud-international van Turkije maakt het goed

Update: Neergestoken oud-international van Turkije maakt het goed

06-10-2016 16:04
3

Schokkend nieuws over Önder Turaci. De ex-speler van Standard Luik is dinsdag zwaargewond geraakt bij een ruzie in Luik. Turaci kreeg messteken in buik en dij, waarna hij ernstig gewond werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

La Meuse schrijft dat de voormalige prof in het Luikse Saint-Nicolas met zijn ex-vriendin had afgesproken om over de voogdij van hun kind te praten. Naar verluidt kwam het tot een woordenwisseling, waarna zij haar broer en neef zou hebben gehaald. Het kwam tot een vechtpartij, waarbij de 35-jarige Turaci messteken kreeg toegediend. Een verdachte werd inmiddels al opgepakt.

Turaci werd geboren in Luik en speelde tussen 2000 en 2004 in totaal zestig duels voor de Rouches. De centrale verdediger trok vervolgens naar Turkije, waar hij twee keer landskampioen werd met topclub Fenerbahçe. Hij kwam ook drie keer uit voor het Turkse nationale elftal. In januari van dit jaar haalde Sporting Hasselt hem terug naar België, maar in het huidige seizoen komt hij uit voor RFC Seraing.

Update 16.04: Turaci maakt het naar omstandigheden goed. Seraing-trainer José Jeunechamps had woensdag contact met zijn speler en laat aan Belga weten dat Turaci het ziekenhuis mogelijk donderdag al mag verlaten. "Aan de telefoon vertelde hij me dat hij ter observatie in het ziekenhuis gehouden werd en dat hij als alles goed gaat vandaag naar huis mag", aldus Jeunechamps.