Excelsior-nieuwkomer mogelijk terug naar Portugal: Niet meest normale operatie

Excelsior-nieuwkomer mogelijk terug naar Portugal: "Niet meest normale operatie"

06-10-2016 14:30
2

Excelsior werd deze week opgeschrikt door de zware blessure van nieuwkomer Arghus Bordignon, die zijn hamstring bij het tweede elftal heeft afgescheurd en vier tot zes maanden moet revalideren. Coach Mitchell van der Gaag leeft met de speler mee.

"Het is op de eerste plaats heel triest voor Arghus zelf, dat staat buiten kijf", zegt de Excelsior-trainer tegen RTV Rijnmond. "Ook voor ons als team is het zuur, omdat we hem als een goede versterking zagen." Bordignon ontpopt zich tot een absolute pechvogel sinds hij afgelopen zomer naar Excelsior kwam.

"Hij kwam wat later binnen en had wat kleine blessures gehad, is geschorst geweest en het team draaide goed. Dus hij is alleen ingevallen tegen ADO Den Haag. Afgelopen maandag was juist een wedstrijd voor hem om 90 minuten te spelen en dan te kijken naar de komende wedstrijden", aldus Van der Gaag, die nog niet weet of Bordignon bij zijn club Braga of bij Excelsior gaat revalideren.

"Het zijn niet de meest normale operaties, dus hij moet kijken waar hij vertrouwen in heeft. Er is ook overleg met Braga en met zijn allen gaan we beslissen wat het beste is voor Arghus zelf."