Miljoenenaankoop Inter gewild na uitbrander De Boer: Hoogste categorie

Miljoenenaankoop Inter gewild na uitbrander De Boer: "Hoogste categorie"

06-10-2016 18:08
3

De kans bestaat dat Frank de Boer in de winterstop Geoffrey Kondogbia kwijtraakt. De Franse middenvelder van Internazionale staat in de belangstelling van veel clubs.

Dat meldt zijn zaakwaarnemer Jonathan Maarek donderdag in gesprek met Tuttomercatoweb. Kondogbia staat er niet goed op bij De Boer, die hem na afloop van het thuisduel met Bologna (1-1) een gigantische uitbrander gaf. Dat zorgde voor een stroom aan geruchten rond de middenvelder (23).

"Ondanks de huidige situatie is Geoffrey relaxed. Er is geen probleem en hij is gelukkig bij Inter", benadrukt Maarek donderdag. "Natuurlijk is Geoffrey een speler van de hoogste categorie. Hij heeft veel kwaliteit en is nog erg jong, dus het logisch dat er veel clubs geïnteresseerd zijn. Of ik ze kan noemen? Ik wil alleen zeggen dat we over belangstelling niet te klagen hebben."

Kondogbia kwam achttien maanden geleden voor 35 miljoen euro over van AS Monaco, maar heeft nog niet kunnen overtuigen bij Inter. Donderdagmiddag mocht hij wel in de basis beginnen van De Boer tijdens de gewonnen oefenwedstrijd tegen Lugano (1-0). Gabigol maakte de enige treffer.
.