Kramer, Van Beek, Nelom en Hansson met Feyenoord 2 naar Engeland

Kramer, Van Beek, Nelom en Hansson met Feyenoord 2 naar Engeland

10-10-2016 14:14
2

Sven van Beek en Michiel Kramer maken deel uit van de Feyenoord-selectie voor het duel met Swansea City 2, in de Premier League International Cup. Dat weet RTV Rijnmond te melden.

Roy Makaay en Jan Wouters hebben zestien spelers geselecteerd voor het duel, dat dinsdagavond om 18.00 uur begint op het trainingscomplex van Swansea City. Eén van die spelers is dus Van Beek. De mandekker maakte vorige week zijn rentree tegen Jong Excelsior, na een hardnekkige voetblessure. Ook aanvaller Kramer maakt deel uit van de selectie.

Het is voor het eerst dat Feyenoord 2 meedoet aan de Premier League International Cup. Tijdens het toernooi spelen de beste reserveteams uit heel Europa tegen elkaar. Naast Feyenoord en Swansea City bestaat de poule uit Chelsea en Dinamo Zagreb. De winnaar van iedere poule en de beste nummers twee plaatsen zich voor de knock-outfase. 

Volledige selectie Feyenoord 2
Pär Hansson, Ramón ten Hove; Sven van Beek, Wessel Dammers, Faris Hammouti, Mats Knoester, Tyrell Malacia, Miquel Nelom, Bart Nieuwkoop; Simon Gustafson, Marko Vejinovic, Gustavo Hamer; Mo El Hankouri, Rashaan Fernandes, Michiel Kramer, Dylan Vente.