'De Boer raakt grootverdieners met bijrol mogelijk kwijt aan Fiorentina'

'De Boer raakt grootverdieners met bijrol mogelijk kwijt aan Fiorentina'

17-10-2016 19:22
2

Frank de Boer raakt Stevan Jovetic en Felipe Melo mogelijk kwijt aan Fiorentina. Heel rouwig zal de geplaagde trainer van Internazionale daar echter niet om zijn, omdat het tweetal een bijrol speelt in Milaan.

In Italië wordt maandag gemeld dat Jovetic (foto) en Melo voor een sensationele terugkeer naar Fiorentina kunnen zorgen. De Montenegrijnse spits en Braziliaanse breker komen nauwelijks in aanmerking voor speelminuten onder De Boer, die het duo mogelijk ziet verkassen naar hun oude club.

Jovetic (26) speelde eerder van 2008 tot 2013 bij Fiorentina en vierde daar ook zijn grootste successen. Het verblijf van Melo in Florence bleef beperkt tot één seizoen: 2008/2009. Hij verdiende destijds een transfer naar Juventus, waar hij mislukte.

Het is volgens La Nazione goed mogelijk dat het duo Inter al in januari verruilt voor Fiorentina. De subtopper verloor afgelopen zomer Marcos Alonso aan Chelsea en dreigt ook Milan Badelj te moeten verkopen. Melo is in beeld als vervanger van de Kroaat. Jovetic kon in augustus al terugkeren naar Fiorentina, maar zag een transfer toen afketsen vanwege de te hoge vraagprijs.