Blind, Pogba en Herrera de boosdoeners: Vind het absoluut schandalig

Blind, Pogba en Herrera de boosdoeners: "Vind het absoluut schandalig"

Gepubliceerd: maandag 24 oktober 2016 om 08:19ma 24-10-2016 om 08:19

Manchester United kreeg zondag een pak op de broek van Chelsea (4-0). Clubicoon Phil Neville ergerde zich met name aan de peperdure aankoop Paul Pogba en Ander Herrera. Ook Daley Blind deed het niet goed bij de 1-0. Dat liet hij blijken in het programma Match of the Day van BBC.

"Bij die vierde goal… Herrera en Pogba stonden daar maar. Ik vind het absoluut schandalig", mopperde Neville. "De manier waarop Kanté Pogba mag passeren… Herrera ziet het ook gebeuren, maar volgt niet. Ja, dan staat hij ineens één-op-één met Smalling. Het is veel te gemakzuchtig bij United. Het mag gewoon niet dat Kanté zo gemakkelijk wegloopt."

"De fouten die United maakt in een wedstrijd, daar kan je niets aan doen als coach. United kon terugkomen in de wedstrijd, maar was niet goed genoeg. En daarbij: Chelsea was fantastisch", foetert Neville verder. Blind komt er ook niet zonder kleerscheuren vanaf. De vroege 1-0, na dertig seconden, valt hem gedeeltelijk aan te rekenen. "Hij stond er niet goed voor, speelde niet op één lijn. Als hij voor de defensie speelt, kunnen ze Pedro buitenspel zetten, nu scoort Pedro. Het was zijn man."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws