Nouri hoopt op bekerstunt: Misschien komen we dan Ajax tegen, mijn broertje

Nouri hoopt op bekerstunt: "Misschien komen we dan Ajax tegen, mijn broertje"

Gepubliceerd: dinsdag 25 oktober 2016 om 08:38di 25-10-2016 om 08:38

De familie Nouri is een ware voetbalfamilie. Abdelhak Nouri klopt hevig op de deur bij het eerste van Ajax en hoopt op minuten tegen Kozakken Boys, terwijl broer Mohammed Nouri namens TEC midweeks in de beker tegen SC Cambuur speelt.

Voor FOX Sports het moment om bij de twee langs te gaan. Mohammed Nouri trapt af: "Appie was altijd al anders dan ik, hij had meer talent en pakte dingen sneller op. Als ik een truc liet zien, kon hij het twee minuten daarna al", vertelt de broer van de Ajacied. "Moeilijk te accepteren? Nee, zeker niet. Ik ben alleen maar blij. Alles wat hij doet en meemaakt, en dat klinkt misschien gek, maak ik als het ware ook mee."

De twee hebben een sterke band en slapen zelfs bij elkaar op de kamer. "Dat ben ik gewend. Ik sliep vroeger ook altijd met mijn andere broer samen, die nu is getrouwd en verhuisd. Ik vind het normaal en gezellig", zegt Abdelhak Nouri. Mohammed: "Anderen vinden dat misschien gek, maar voor ons is het normaal."

Het is mogelijk dat Abdelhak en Mohammed elkaar tegenkomen in de beker. Dan moet TEC stunten en Ajax winnen. "Het zou tof zijn als we nog een ronde doorgaan in de beker. Misschien komen we dan Ajax tegen, mijn eigen broertje. Daar doe je het voor", weet Mohammed. 'Appie' besluit: "Als het zover zou komen, zou ik dat alleen maar mooi vinden. Een moment om nooit te vergeten als je tegen je eigen broer mag spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Bosz Nouri meer kansen geven in Ajax 1?

Ja
89%
Nee
11%
(827 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws