Rappende jeugdtrainer krijgt verrassing van KNVB: 'Dat vinden ze superleuk!'

Rappende jeugdtrainer krijgt verrassing van KNVB: 'Dat vinden ze superleuk!'

14-11-2016 20:05
3

De beelden van Niek Tiemersma, trainer van SC Franeker O9-1, gingen afgelopen weekend heel Nederland door. Voorafgaand aan de kampioenswedstrijd tegen SC Stiens bereidde de coach zijn spelertjes voor met een heuse rap. De video ging viraal. 

Maandag moest Tiemersma talloze media te woord staan. Ook het digitale thuis van de KNVB sprak hem. "Ik wilde de spelers extra motiveren voor de kampioenswedstrijd en bedacht daarom een rapje. Het was echt geweldig, je had het door mijn ogen moeten zien. Ik liet ze op volgorde tegenover me zitten, je moest eens zien hoe zenuwachtig ze naar me keken en hoe ze glunderden tijdens de rap."

Tiemersma en zijn elftal zijn door de KNVB beloond met tickets voor de komende thuiswedstrijd van Oranje. "Dat vinden de jongens echt superleuk!", reageert hij op die verrassing. "Spelen ze ook in De Kuip? Ik ben zelf een echte Feyenoorder en met mijn meisje voor het eerst naar De Kuip geweest. Het lijkt me dan ook leuk om met de jongens voor het eerst naar dat stadion te gaan." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie