Hij speelt ook al veel bij Ajax en ik denk dat hij een investering waard is

"Hij speelt ook al veel bij Ajax en ik denk dat hij een investering waard is"

Gepubliceerd: donderdag 17 november 2016 om 11:53do 17-11-2016 om 11:53

Kasper Dolberg wordt alom geprezen. De jonge Deense spits van Ajax is er eentje om in de gaten te houden. Dat stelt Ippolito Gallovich, volger van Deense voetballers en zaakwaarnemer in Italië.

Gallovich liet weten dat Fiorentina, dat belangstelling zou hebben voor Lasse Schöne, beter naar andere namen kan kijken. "In dat geval kan ik alleen maar praten over Kasper Dolberg. Hij is echt een talent dat onmiddellijk gehaald moet worden. Hij speelt ook al veel bij Ajax en ik denk dat hij een investering waard is", aldus Gallovich tegenover Calciomercato.

"Helaas gaat het Italiaanse clubs niet lukken om hem vast te leggen", vervolgt de kenner. "Ajax heeft wél de moed om spelers van zestien of zeventien te halen voor één tot twee miljoen euro. Dat deed de club ook met Christian Eriksen en Viktor Fischer. Overigens wilde een Italiaanse club Eriksen ook. Maar zij boden destijds maar 200.000 euro, ze geloofden er niet in. Hij ging vervolgens naar Ajax en toen naar Tottenham Hotspur", weet Gallovich.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Dolberg na dit seizoen al klaar voor een stap hogerop?

(4241 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws