Arsenal wil verhuurde middenvelder vastleggen: Ja, natuurlijk willen we dat

Arsenal wil verhuurde middenvelder vastleggen: "Ja, natuurlijk willen we dat"

25-11-2016 15:03
1

Jack Wilshere en Arsenal zijn nog niet van elkaar af. Sterker nog, de middenvelder kan een nieuw contract tekenen in het Emirates Stadium. Dat bevestigt Arsène Wenger.

De Franse manager verklapt vrijdag dat Wilshere, wiens contract na dit seizoen afloopt, op korte termijn een aanbieding van Arsenal onder zijn neus geschoven krijgt. "Ja, natuurlijk willen we verlengen", aldus Wenger. "Het ideale scenario is dat er voor het einde van het seizoen een oplossing komt."

Wilshere wordt dit seizoen door Arsenal verhuurd aan Bournemouth, niet ontoevallig de tegenstander van Arsenal in de Premier League aanstaande zondag. Bij Bournemouth komt Wilshere weer regelmatig aan spelen toe. Door een clausule in zijn huurcontract, komt hij dit weekend echter niet in actie.

"Ik hou me niet heel erg bezig met zijn verblijf in Bournemouth", zegt Wenger. "Dat laat ik over aan de manager (Eddie Howe, red.). Als ik hem kan bekijken, bekijk ik hem. Ik ben blij dat hij het goed doet. Hem verhuren was een goed besluit."