Jupiler League-sensatie: Als je er over na denkt, is het te gek voor woorden

Jupiler League-sensatie: "Als je er over na denkt, is het te gek voor woorden"

05-12-2016 18:27
11

Voor Tom Boere staat de teller na zeventien duels in de Jupiler League op negentien goals. Een stap omhoog lonkt dan ook voor de sensatie van FC Oss, maar zelf is hij niet bezig met een transfer.

"Ik ben niet bezig met andere clubs", zegt Boere tegen Omroep Brabant. "Je hoort wat dingen en leest wat dingen, maar voor mij is het belangrijk om mijn koppie rustig te houden. Ik weet ook hoe het is als het minder gaat, daardoor kan ik dit wel wat beter plaatsen."

Boere scoorde in de laatste twaalf wedstrijden zelfs achttien keer. Waar het gaat eindigen weet hij niet. "Als je er over na gaat denken, dan is het wel te gek voor woorden. In de jeugd van Ajax was ik meestal topscorer, maar dat was geen betaald voetbal. Hoe het nu allemaal op zijn plek valt, daar is niet echt een verklaring voor. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel erg blij mee ben."

De 24-jarige spits geniet met volle teugen van zijn huidige succes. "Maar ik probeer er niet te veel bij stil te blijven staan, ik probeer mijn ding te blijven doen op de trainingen en het knopje om te zetten als we richting de wedstrijd gaan. Ik zit nu in een bepaalde flow, het gaat gewoon erg lekker."

Lees ook: Vitesse, Roda en Sparta op de tribune voor Boere