Gewilde goalgetter: Ik denk er ook zo over, daar ben ik eerlijk in

Gewilde goalgetter: "Ik denk er ook zo over, daar ben ik eerlijk in"

09-12-2016 20:55
1

Negentien doelpunten maakte Tom Boere dit seizoen al in de Jupiler League. De 24-jarige goalgetter van FC Oss is ambitieus en wil graag de stap hogerop maken, vertelt hij in gesprek met Tjerkstra Media. 

"Het blijft de komende maanden zaak me te laten zien en dan zien we wel wat er gebeurt", aldus Boere. "Elke speler uit de Jupiler League zal ooit die stap willen maken en zijn club als een springplank zien. Ik denk er ook zo over, daar ben ik eerlijk in. Het verhaal dat de voorzitter in de media heeft aangegeven dat hij de optie in het aflopende contract gaat lichten is aan mij voorbijgegaan. Ik heb er met hem nog niet over gesproken. Dat moment zal vast wel ergens begin volgend jaar komen denk ik."

"Voor mij is het belangrijk dat ik fit blijf en minuten ga maken, dat was ook een van de redenen waarom ik afgelopen een contract tekende bij FC Oss", vervolgt de topscorer van de Jupiler League. "Het gevoel was goed en het is nog altijd goed." Diverse clubs uit de Eredivisie zouden de verrichtingen van Boere op de voet volgen.