Feyenoord stelt doel voor december: Dat willen we wel voor elkaar krijgen

Feyenoord stelt doel voor december: "Dat willen we wel voor elkaar krijgen"

10-12-2016 16:24
2

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij AZ, waar het een grote stap kan zetten richting het winterkampioenschap. Jan-Arie van der Heijden geeft aan dat dat zeker een doel is.

"Zeker uit is het een lastige wedstrijd", steekt de centrale verdediger van wal tegenover Feyenoord TV. "Als je bovenaan kunt staan in de winterstop, heb je het tot nu toe goed gedaan. Dat willen we wel voor elkaar krijgen. Ik denk dat iedereen zich ervan bewust is dat het een belangrijke wedstrijd is. We moeten er klaar voor zijn."

AZ is echter geen makkelijke opponent, weet Van der Heijden. "Het is een aanvallende ploeg, met veel voetballend vermogen. Ik denk dat wij hun zwaktes moeten vinden en die gebruiken om de winst te pakken." Miquel Nelom vult aan: "Het is een team dat van voetballen houd. Ik denk dat wij daardoor ook genoeg ruimtes zullen krijgen om te voetballen. Dus het is voor ons alleen maar beter."

"Ze hebben gewonnen van Zenit (3-2, red.), dus ze zullen in een goede flow zitten", vervolgt de linksback. "Maar ondanks onze nederlaag (tegen Fenerbahçe, red.), zitten wij ook nog in die flow. We voelen ons sterk en zullen zondag gewoon weer strijden om de koppositie te behouden."