'Emotiemannetje' zegt sorry na tirade bij FOX Sports: Heb ik spijt van

'Emotiemannetje' zegt sorry na tirade bij FOX Sports: "Heb ik spijt van"

16-12-2016 19:33
3

Bram van Polen heeft spijt van zijn tirade voor de camera van FOX Sports op woensdagavond. Na afloop van het bekerduel tussen PEC Zwolle en FC Utrecht (1-2) haalde captain van de thuisploeg uit naar teamgenoot Dirk Marcellis, die in de slotminuut een penalty veroorzaakte. 

'Achterlijk' en 'fucking dom' waren de woorden die de vleugelverdediger gebruikte voor de actie van Marcellis. "Ik zat nog zo in de emotie, dat ik even los ben gegaan. Niet zo handig", aldus Van Polen in gesprek met de Stentor. "Ik was gewoon teleurgesteld over de naïeve manier waarop we het wéér uit handen gaven. Dan knaagt er wel eens iets."

Wedden

Meer odds

Ook in de kleedkamer werd Van Polen boos. "Daar kon het, dat doe ik wel vaker. Ik had het alleen niet voor de camera mogen doen. Ik had geen namen moeten noemen, daar heb ik wel spijt van. Dirk is een goede gast, ik kan prima met hem opschieten. Vanmorgen (donderdag, red.) ben ik meteen naar hem toegelopen, alles is weer goed. Hij weet hoe ik ben."

Ron Jans concludeerde eveneens dat het wel een tikkeltje minder had gemogen. "Maar ik ben nou eenmaal een emotiemannetje", stelt Van Polen.