Woedende NAC-fans maken indruk op verdediger: 'Die agressie'

Woedende NAC-fans maken indruk op verdediger: 'Die agressie'

19-12-2016 12:50
4

Een recente confrontatie met NAC-supporters heeft grote indruk gemaakt op Kevin van Diermen. Na een 6-2 nederlaag bij FC Eindhoven werd de spelersbus van NAC opgewacht door woedende fans. 

"Vanaf het eerste moment zag ik de agressie in de ogen bij de fans. Op dat soort momenten krijg je pas een idee hoe groot deze club eigenlijk is en hoe diep NAC zit", vertelt Van Diermen (27) aan BN/DeStem. "De mensen beleven het heel intens. Ze willen passie en strijd zien. Dat is voor hen het belangrijkste. Als zij het gevoel hebben dat je ze voor lul zet, laten ze dat weten. Ja, het heeft zeker indruk gemaakt."

NAC won het laatste duel voor de winterstop met 3-1 van FC Emmen. Eindresultaat van de eerste seizoenshelft: een teleurstellende achtste plaats. Van Diermen had er meer van verwacht. "Maar over mogelijke versterkingen heb ik niet echt nagedacht. Ik weet ook niet hoe de clubleiding erover denkt. Ik ben wel van mening dat als je betere spelers kan krijgen, dat altijd moet doen. Dat lijkt me logisch."