'Boca bevestigt: Tévez gaat de duurste voetballer ter wereld worden'

'Boca bevestigt: Tévez gaat de duurste voetballer ter wereld worden'

22-12-2016 22:17
4

Ook bij Boca Juniors rekent men op een spoedig vertrek van Carlos Tévez naar China. De Argentijn kan bij Shanghai Shenhua een uitzonderlijk lucratief contract tekenen, waardoor Boca naar eigen zeggen nog weinig kan uitrichten om de spits te behouden.

Tévez kan bij Shenhua de bestbetaalde speler ter wereld worden, zo weet inmiddels ook Boca-president Daniel Angelici. "Ik wil hem behouden, maar het financiële aanbod van Shenhua is erg sterk", toont hij zich realistisch in gesprek met La Red. "Het is bijna ondenkbaar dat hij nog bij Boca blijft. Ik heb een goede relatie met Carlos en ik verwacht dat het erg moeilijk voor hem is om niet te vertrekken naar China."

Angelici liet bovendien weten dat mogelijk ook Fernando Gago (ex-Real Madrid, red.) op de nominatie staat om Boca op korte termijn in te ruilen voor de Chinese competitie. "Hij zei ons dat Boca zijn prioriteit heeft, maar als hem een Chinees aanbod wordt gedaan, vrezen we dat we niet met hen kunnen concurreren. Als de Chinezen met dat soort bedragen komen, moeten we iedereen wel laten gaan."