'Toptransfer lonkt voor Kazim-Richards na drie doelpunten in 25 optredens'

'Toptransfer lonkt voor Kazim-Richards na drie doelpunten in 25 optredens'

Gepubliceerd: zaterdag 24 december 2016 om 18:35za 24-12-2016 om 18:35

Colin Kazim-Richards kan aan de slag bij de Braziliaanse topclub Corinthians. De zesvoudig landskampioen heeft een bod uitgebracht op de dertigjarige aanvaller, die sinds juni 2016 onder contract staat bij Coritiba. 

Kazim-Richards zette een halfjaar geleden zijn handtekening onder een verbintenis voor anderhalf jaar bij Coritiba. Sindsdien werkte de Engels-Turkse aanvaller 25 duels af voor zijn nieuwe werkgever. Daarin scoorde hij drie keer. Corinthians wil Kazim-Richards nu graag inlijven. Braziliaanse media melden dat er gesproken is over een tranfer. De verwachting is dat de overstap van Kazim-Richards na de Kerstdagen wordt afgerond. 

Tijdens zijn loopbaan versleet Kazim-Richards tal van clubs. Hij speelde voor onder meer Blackburn Rovers, Galatasaray en Bursaspor. In de zomer van 2014 huurde Feyenoord hem van laatstgenoemde club. De Rotterdammers lijfden Kazim-Richards later definitief in. In januari 2016 verkaste Kazim-Richards naar Celtic. Een halfjaar later werd de spits verkocht aan Coritiba. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws