Twente-spits krijgt meteen slecht nieuws te verwerken na terugkeer in Enschede

Twente-spits krijgt meteen slecht nieuws te verwerken na terugkeer in Enschede

29-12-2016 13:15
4

Torgeir Börven is bij FC Twente op een zijspoor beland. De situatie van de Noor bij Twente is uitzichtloos nadat trainer René Hake hem heeft verteld dat hij niet meegaat op trainingskamp.

Dat meldt Twente donderdagmiddag via de officiële kanalen. Börven moet meetrainen met de beloften van de Tukkers wanneer de selectie van het eerste elftal in Spanje een trainingskamp belegt. Kyle Ebecilio zit volgens de Telegraaf in hetzelfde schuitje en sluit aan bij de beloften. Börven kreeg het slechte nieuws te horen nadat hij terugkeerde van een verhuurperiode. Het afgelopen halve seizoen kwam hij op huurbasis uit voor SK Brann. Voor die club kwam de spits maar vier keer in actie en hij scoorde niet één keer.

Voor de Tukkers zijn de tegenvallende prestaties van Börven en Ebecilio extra slecht nieuws omdat het tweetal een riant salaris opstrijkt in Enschede. De Noorse centrumspits heeft nog een contract tot 2018 bij Twente, terwijl het contract van Ebecilio komende zomer afloopt. Voor hem lijkt zijn avontuur bij Twente definitief ten einde.