Bizar verhaal in Jupiler League op oudjaarsavond: 'Uit de selectie gezet'

Bizar verhaal in Jupiler League op oudjaarsavond: 'Uit de selectie gezet'

01-01-2017 10:13
11

Een werkelijk héél bijzonder verhaal uit de krochten van de Jupiler League. Thijs Hendriks is namelijk op oudjaarsavond, vlak voor de jaarwisseling, uit de selectie van Achilles '29 gezet, zo zegt hij zelf op Twitter.

De geroutineerde clubman van Achilles speelde jarenlang voor zijn club, maar gaf onlangs aan dat hij het na dit seizoen welletjes vindt. 'Net gebeld door Frans Derks met mededeling dat Achilles'29 me per direct uit de selectie zet. 12 jaar lang ALLES gegeven. Beste wensen!', reageert Hendriks verbolgen via het sociale medium.

'Achilles '29 start maandag 2 januari met de voorbereiding op de cruciale tweede seizoenshelft. De selectie zal daarom in de komende weken aangepast worden om het doel van handhaving uiteindelijk nog te kunnen realiseren', luidt een verklaring van Achilles, dat de nodige spelers op proef neemt en enkele talenten de kans geeft.

'Dat betekent helaas ook dat een aantal spelers, Simon van Beers, Brian Boogers, Thijs Hendriks en Migiel Zeller, daarvoor plaats moeten maken en voorlopig met Jong Achilles moeten gaan trainen. Thijs Hendriks heeft mede door zijn drukke agenda al aangegeven na dit jaar een stapje terug te gaan doen.'