Boere wil Huntelaar volgen en ziet Eredivisie-interesse: 'Raar als het niet zo is'

Boere wil Huntelaar volgen en ziet Eredivisie-interesse: 'Raar als het niet zo is'

03-01-2017 17:08
5

Tom Boere is een gewilde transferdoelwit van Eredivisie-clubs, zo weet de Volkskrant. De Jupiler League-topscorer maakte als spits van FC Oss in de eerste seizoenshelft twintig goals. Drie clubs worden nu gelinkt aan de aanvaller.

Het gaat naar verluidt om NEC Nijmegen, Willem II en Sparta Rotterdam. Trainers Peter Hyballa van NEC en Erwin van de Looi van Willem II werden gesignaleerd in Oss. Maar Boere weet niks van een eventuele transfer. "Niemand heeft zich nog gemeld. Maar ik neem aan dat er interesse is. Het zou raar zijn als het niet zo was", geeft de topscorer te kennen.

Boere hoopt op een mooie club uit de Eredivisie of het buitenland, maar maakt een weloverwogen keuze. "Voor de route van de Klaas-Jan Huntelaar (AGOVV, Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan, Schalke 04) of Bas Dost (Emmen, Heracles, Heerenveen, Wolfsburg, Sporting Lissabon) teken ik natuurlijk meteen", geeft Boere aan. Hij wil niet floppen.

"Voordat ik bij een club teken, moet het hele beeld kloppen. Ik moet kans maken op speeltijd, de trainer moet een goed verhaal hebben en dan is er natuurlijk nog het salaris", besluit Boere.