'Heracles wil personele problemen verhelpen door huurdeal met Heerenveen'

'Heracles wil personele problemen verhelpen door huurdeal met Heerenveen'

04-01-2017 15:24
1

Caner Cavlan staat in de belangstelling van Heracles Almelo. Dat meldt FOX Sports woensdag. Ook twee Turkse clubs zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de sc Heerenveen-verdediger.

Cavlan komt in Heerenveen weinig aan spelen toe en de club staat open voor een verhuur. Dat komt Heracles goed uit: de Almeloërs kampen met een tekort aan verdedigers en zien hun kans schoon. Heraclied Ramon Zomer besloot zijn carrière te beëindigen en Mark-Jan Fledderus staat voorlopig aan de kant door een knieblessure. Volgens FOX Sports wil Heracles de huurdeal snel afronden, maar er zijn meer kapers op de kust.

De Turkse clubs Adanaspor en Göztepe zijn eveneens geïnteresseerd in de 24-jarige speler van Heerenveen. Göztepe ondernam afgelopen zomer ook al een poging om Cavlan binnen te halen. Op dat moment besloot Heerenveen om hem niet te verhuren. Cavlan mocht dit seizoen in de Eredivisie één keer in de basis beginnen. Verder moet hij het doen met één basisplek in de KNVB Beker en zes invalbeurten in de competitie.