Feyenoord-talent krijgt 'mooie kans': 'Ik probeer mijn kansen te pakken'

Feyenoord-talent krijgt 'mooie kans': 'Ik probeer mijn kansen te pakken'

04-01-2017 15:58
3

Mats Knoester beleeft een droomweek. De achttienjarige Feyenoorder is mee op trainingskamp met het eerste elftal en mag zich daar bewijzen voor Giovanni van Bronckhorst.

De jonge verdediger was door het dolle heen toen hij het prachtige nieuws te horen kreeg. "Ik hoorde het ongeveer twee weken geleden", zegt Knoester tegen Feyenoord TV. "De trainer van de A1 kwam naar mij toe en feliciteerde me. Dat was een mooi bericht. Ik was heel enthousiast. Het is de eerste keer dat ik echt mee mag met het eerste elftal, het is een mooie kans."

Uiteraard is het meer dan een gezellige trip met het eerste elftal. "Ik wil me bewijzen, laten zien wat ik kan. Ik zie wel welke kansen ik krijg. Die probeer ik dan zo goed mogelijk te pakken", zegt Knoester, die weet waar zijn kwaliteiten liggen. "Het verdedigende aspect is wel echt mijn kwaliteit, voetballend kan ik nog veel verbeteren", aldus de Feyenoorder. De Rotterdammers verblijven tot 8 januari in het Spaanse Marbella. Op 7 januari wordt er geoefend tegen het Duitse FSV Mainz.