Ik ben gaan beseffen dat het niet normaal is dat ik dit iedere dag mag doen

"Ik ben gaan beseffen dat het niet normaal is dat ik dit iedere dag mag doen"

05-01-2017 09:02
3

Op sportief gebied was 2016 voor Warner Hahn een jaar om snel te vergeten. De doelman raakte in dienst van Feyenoord geblesseerd aan zijn kruisband en stond er zo'n beetje het hele jaar naast. Nu is hij hersteld en speelt hij op huurbasis voor Excelsior.

"Het was zwaar, maar leuk. Ik heb het naar mijn zin gehad...", aldus een lachende Hahn in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik zie het afgelopen jaar niet als verloren tijd. Ik snap dat het vreemd klinkt, dat ik het leuk vond. Maar het is een heel leerzame periode geweest. Omdat je jezelf tegenkomt. Om je ploeggenoten te zien trainen, wedstrijden spelen, dat is pijnlijk. Ik heb geleerd om rustig en geduldig te blijven. En ik weet nu wat ik ervoor moet doen om fit te zijn, en dat zo te houden."

Wedden

Meer odds

Hahn moest voor zijn herstel dagelijks op en neer naar Antwerpen. Naar een plek waar grote voetballers behandeld worden. Maar ook minder bekende sporters kunnen er terecht. "Een meisje dat zich richtte op de 60 meter sprint had ook haar kruisband afgescheurd", zegt Hahn. "Wat zij allemaal voor haar sport deed, terwijl ze veel minder geld verdient, dat vind ik bijzonder. Ik ben gaan beseffen dat het niet normaal is dat ik dit iedere dag mag doen. Dat ik er best van mag genieten."