Update: ADO dichtbij akkoord met Cyprioten: Het is nog niet rond. Wel bijna

Update: ADO dichtbij akkoord met Cyprioten: "Het is nog niet rond. Wel bijna"

12-01-2017 21:57
4

ADO Den Haag is druk bezig om ruimte op de loonlijst vrij te maken. De Hagenaars hebben het geld dat vrijkomt hard nodig om de door trainer Zeljko Petrovic gewenste versterkingen te kunnen halen. Dat weet het Algemeen Dagblad.

El-Hadji Ba loopt een week rond op proef bij ADO. De Franse middenvelder was voorheen jeugdinternational en staat op dit moment onder contract bij Charlton Athletic, dat in de Engelse League One speelt. Bij de Engelsen mag Ba transfervrij vertrekken. Maar ADO moet ook zuinig doen als het gratis spelers betreft.

Qua salarisbudget moet er namelijk het nodige gebeuren. Zo is José San Roman vertrokken naar Newell's Old Boys en staat Hector Hevel op de nominatie voor een transfer. Hij wordt begeerd door Larnaca uit Cyprus. De twintigjarige middenvelder is daarom mogelijk de volgende die ADO verlaat.

Het is nog maar de vraag of Mike Havenaar een transfer maakt, omdat hij hinder ondervindt van een virusinfectie. Waarschijnlijk is de Japanner pas eind januari weer fit.

Update 12/01 21.57: De transfer van Hevel naar AEK Lacarna lijkt aanstaande. Een woordvoerder van ADO bevestigt in gesprek met FOX Sports dat een deal in de maak is. "Het is nog niet rond. Wel bijna." Het contract van de twintigjarige Hevel loopt komende zomer af.