'Kluivert maakt Chelsea het leven zuur met bod op Spaanse targetman'

'Kluivert maakt Chelsea het leven zuur met bod op Spaanse targetman'

10-01-2017 14:20
1

Chelsea en Paris Saint-Germain strijden om de handtekening van Fernando Llorente. De Premier League-koploper dacht slim zaken te doen met Swansea City door Michy Batshuayi in de strijd te gooien, maar nu lonkt voor Llorente (31) dus ook een transfer naar Frankrijk, weet The South-Wales Evening Post. 

PSG-directeur Patrick Kluivert wil deze maand perse een extra spits naar Parijs halen. Alexis Sánchez (Arsenal) en Javier Hernández (Bayer Leverkusen) hebben een stevig prijskaartje en dus is de Ligue 1-grootmacht nu doorgeschakeld naar Llorente. De Spaanse targetman ligt in Wales vast tot de zomer van 2018. 

Wedden

Meer odds

De interesse van PSG in de oud-speler van onder meer Juventus en Athletic Bilbao is een streep door de rekening van Chelsea. Manager Antonio Conte had al gerekend op de komst van de Spanjaard, als back-up van Diego Costa. The Blues zijn bereid om Batshuayi, die bij Chelsea amper aan bod komt, in ruil op huurbasis naar Swansea te laten vertrekken. 

Of Llorente zélf oren heeft naar een transfer naar Londen of Parijs, is overigens nog de vraag. De routinier weet nu al dat hij bij een eventuele transfer sowieso tweede viool gaat spelen. Namens Swansea speelde de spits dit seizoen zeventien Premier League-duels. Llorente scoorde zes keer.