Narsingh sprak met middenvelder over Swansea-move: 'Grote invloed gehad'

Narsingh sprak met middenvelder over Swansea-move: 'Grote invloed gehad'

12-01-2017 18:33
4

Luciano Narsingh heeft zin in zijn avontuur in de Premier League. Donderdagavond werd zijn transfer naar Swansea City afgerond. Narsingh wordt in Wales ploeggenoot van Mike van der Hoorn en Leroy Fer. Vooral met laatstgenoemde sprak hij over zijn nieuwe club. 

"Ik heb veel met Leroy gesproken en hij vertelde me dat het een grote club is met fantastische supporters", vertelt de 26-jarige aanvaller op de website van zijn nieuwe club. "Die gesprekken hebben een grote invloed gehad op mijn beslissing voor Swansea te kiezen. Ik heb de afgelopen twee, drie jaar veel naar de Premier League gekeken en zag Swansea altijd goed voetballen. Bovendien ben ik nu 26, een mooie leeftijd om mijn entree in Engeland te maken."

PSV ontvangt naar verluidt 4,6 miljoen euro voor Narsingh, wiens contract komende zomer afliep in Eindhoven. De Oranje-international weet dat Swansea er slecht voor staat in de Premier League. The Swans (19e) zijn in een degradatiestrijd verwikkeld. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we gaan klimmen. Ik kijk er naar uit om hier te spelen. Ik zal elke wedstrijd mijn best doen."