'Transfer valt in duigen voor Havenaar: spits ligt twee weken plat in ziekenhuis'

'Transfer valt in duigen voor Havenaar: spits ligt twee weken plat in ziekenhuis'

13-01-2017 07:24
3

Niets blijft ADO Den Haag bespaard. Mike Havenaar heeft een virusinfectie in zijn hoofd opgelopen. Dat is zo serieus dat trainer Zeljko Petrovic de spits op z'n vroegst begin april terugverwacht. Een transfer naar China is ook van de baan.

Havenaar is opgenomen in een Japans ziekenhuis, waar hij al twee weken ligt. Daarvoor kampte de spits met oorklachten en zenuwpijnen in de kaak aan dezelfde kant. Tijdens een vakantie in zijn vaderland Japan werden de klachten ernstiger, schrijft De Telegraaf. Volgens de krant is uit een mri-onderzoek in Japan gebleken dat Havenaar een infectie in zijn hoofd heeft.

De ADO-spits hoopt woensdag het ziekenhuis te mogen verlaten. Echter is Havenaar conditioneel ver teruggevallen en zal zijn rentree veel tijd in beslag nemen. Hij moet flink revalideren en het is afwachten of zijn klachten daadwerkelijk verdwijnen. Door zijn slechte gezondheid zag Havenaar een Chinese transfer mislukken.

Petrovic verwacht Havenaar pas in april terug. Het is een flinke domper voor de Hagenezen. De club kan niets verdienen aan Havenaar en hem lang ook niet gebruiken. ADO is hard op zoek naar financiële mogelijkheden, om iets te kunnen doen op de transfermarkt. Op het moment is die ruimte er niet.