'Vol op de rem getrapt in aanloop naar Engelse megatransfer van De Vrij'

'Vol op de rem getrapt in aanloop naar Engelse megatransfer van De Vrij'

13-01-2017 10:10
19

Stefan de Vrij moet nog even wachten op zijn megatransfer naar Engeland, zo meent La Gazzetta dello Sport. De Oranje-international mag SS Lazio onder geen beding verlaten in de winterse transferperiode.

De Romeinse club wil niet meewerken aan een winters vertrek van de bepalende kracht. De 24-jarige mandekker heeft de interesse gewekt van zowel Manchester United als Chelsea, zo wordt in Italië gesteld. Aanvankelijk werd er zelfs gesproken over een transfersom van 60 miljoen euro, maar in het bericht van de roze sportkrant is dat bedrag al bijgesteld naar 40 miljoen euro.

De Vrij staat al langer in de belangstelling van Engelse clubs en aankomende zomer lijkt het dan eindelijk tot een transfer te komen. Zijn contract loopt namelijk tot de zomer van 2018. Na het huidige seizoen heeft De Vrij nog een eenjarige verbintenis. Dat is doorgaans hét sein om een nieuw contract te tekenen óf aan een transfer te werken.

De Vrij heeft volgens Gazzetta geen trek in een nieuwe verbintenis en Lazio hoopt hem voor meer dan 40 miljoen te verkopen.