Weghorst baalt: 'Te gek voor woorden, ik vind niet dat dit bij voetbal hoort'

Weghorst baalt: 'Te gek voor woorden, ik vind niet dat dit bij voetbal hoort'

14-01-2017 11:34
27

Wout Weghorst was vrijdagavond het mikpunt van spreekkoren van de aanhang van Go Ahead Eagles. De spits van AZ noemt het 'te gek voor woorden', maar is blij dat hij Deventer alweer voor zijn tiende competitietreffer tekende.

"We weten dat ze bij Go Ahead fanatiek publiek hebben. Dat wel is mooi. Het is alleen jammer dat ze het op deze manier uiten", laat Weghorst weten op de website van AZ. "Het slaat nergens op, die kreten over mijn moeder. Te gek voor woorden, ik vind niet dat dit bij voetbal hoort. Maar ja, ik lach erom."

Wedden

Meer odds

Weghorst zette AZ in De Adelaarshorst op het goede spoor. Uiteindelijk liep de equipe van coach John van den Brom uit naar een 1-3 zege. "Ik kan de lijn van vorig jaar gelukkig doortrekken in 2017", aldus de clubtopscorer. "Dat is hartstikke fijn. Ik denk dat de 0-1 belangrijk was en de ban brak. Uiteindelijk spelen we het goed uit. Het is gewoon een dik verdiende overwinning."

"We hebben het in de eerste seizoenhelft vaak laten liggen tegen de kleinere ploegen, terwijl we aan onze stand verplicht zijn om te winnen. Dat hebben we vandaag goed gedaan", besluit Weghorst, die met AZ de voorlopig vierde plaats inneemt.