Gigantisch applaus voor debuterende Odegaard: Laat hem met rust

Gigantisch applaus voor debuterende Odegaard: "Laat hem met rust"

14-01-2017 23:18
4

Martin Odegaard is blij met zijn officiële debuut namens sc Heerenveen. In de 89e minuut van het thuisduel met ADO Den Haag (2-0 winst) werd de Real Madrid-huurling zaterdagavond in het veld gebracht door trainer Jurgen Streppel. Het Friese publiek verwelkomde Odegaard met een groots applaus. 

"Dat had ik niet verwacht, een mooi gebaar van de fans", aldus de tiener voor de camera van de NOS. Met de hoge verwachtingen gaat hij rustig om. "De verwachtingen zijn altijd hoog in het voetbal, maar ik probeer mij gewoon te concentreren op m'n spel. Tot nu toe gaat mij dat goed af hier in Heerenveen. Ik heb het naar m'n zin en kijk uit naar meer speelminuten."

Wedden

Meer odds

Streppel wil het Noorse wonderkind bewust rustig brengen. De aandacht voor Odegaard was de afgelopen dagen enorm. "Ik heb tegen de Noorse pers gezegd dat hij wat tijd moet krijgen. Hij is pas achttien jaar, laat hem met rust en laat hem lekker voetballen. We willen hem rustig brengen. En hoe hij ermee omgaat, verdient een groot compliment."