'Mourinho schuift kinderen aan de kant en stelt nieuwe ballenjongens aan'

'Mourinho schuift kinderen aan de kant en stelt nieuwe ballenjongens aan'

22-01-2017 07:59
14

José Mourinho blijft verbazen. 'The Special One' is ontevreden over de ballenjongens van Manchester United en heeft deze laten vervangen.

Normaalgesproken treden kinderen op als ballenjongen, maar Mourinho vond ze onvoldoende kwaliteit hebben. Daarom heeft de Portugees spelers vanuit de jeugdopleiding van de club ingeschakeld weet The Daily Mirror. Zij zijn sneller en hebben meer verstand van voetbal, meent Mourinho. Voor hem een belangrijke reden om de kinderen aan de kant te schuiven.

Wedden

Meer odds

De nieuwe ballenjongens hebben een instructie gekregen hoe ze een bal terug moeten geven aan de spelers. Ook waren er tips om het proces te versnellen. "De manager was ontevreden", wordt een United-insider geciteerd door het Engelse tabloid. "Het moest vloeiender gaan. Vooral wanneer United in de aanval is of wanneer de tijd verstrijkt."

United morste zaterdag punten op bezoek bij Stoke City (1-1). De huidige nummer zes heeft elf punten minder dan koploper Chelsea, dat zondag in actie komt tegen Hull City.