Veltman reageert op 'Premier League-interesse': 'Wanneer gaan we naar Londen?'

Veltman reageert op 'Premier League-interesse': 'Wanneer gaan we naar Londen?'

Gepubliceerd: zondag 22 januari 2017 om 15:55zo 22-01-2017 om 15:55

Joël Veltman zegt dat hij niets weet van interesse uit de Premier League. Hier en daar verschijnen er berichten dat de Ajax-verdediger in de belangstelling staat van Engelse clubs, maar zelf ontkent hij dat.

"Tuurlijk krijg je wel een appie. Van: wanneer gaan we naar Londen met z'n allen? Maar ik heb nog niets concreet gehoord. Dat houd ik gewoon aan de zijkant. Nee, dat gaat niet binnen acht dagen gebeuren", zegt Veltman tegen FOX Sports. Zondag stond Veltman namens Ajax gewoon aan de aftrap voor het duel met FC Utrecht. De Amsterdammers wonnen met 0-1 door een late goal van Lasse Schöne. De Deen miste eerder een penalty. Toen Ajax de strafschop toegewezen kreeg, voelde Veltman de drie punten dichterbij komen.

"Toen die penalty nog niet genomen was, wel ja. Daarna werd het even spannend", zegt Veltman. "Dan denk je: het zal toch niet dat hij dan niet valt? Uiteindelijk maakt hij het ruimschoots goed. Of we rommelig waren? Ik vond ons beter, op de laatste tien minuten na. Dat is onze eigen schuld. We wilden opbouwen, dat is prima. Maar twee verkeerde aannames waardoor zij een keer overschoten. Toen kregen ze nog een corner dacht ik, ofzo."

"Ik had meer van Utrecht verwacht. Meer druk, meer duels. Ze gingen op de counter spelen. Voor de rest vond ik het tammer dan in de andere wedstrijden", aldus Veltman, die collega Davinson Sanchez gewisseld zag worden voor Matthijs de Ligt. "Ja, ik vroeg nog waarom hij gewisseld werd. Hij zei dat er niet veel aan de hand was. Matthijs viel goed in.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws