'Drukke dagen bij ADO: interesse in De Graafschap-ster, aanvaller mag weg'

'Drukke dagen bij ADO: interesse in De Graafschap-ster, aanvaller mag weg'

22-01-2017 20:34
6

Het belooft een boeiende slotfase van de winterse transferperiode te worden bij ADO Den Haag. Niet alleen Tom Boere (FC Oss) blijkt een doelwit te zijn van de residentieclub. Ook De Graafschap-spits Piotr Parzyszek staat op een lijstje. Dat meldt het Algemeen Dagblad zondag. 

ADO-trainer Zeljko Petrovic wil in januari dolgraag een extra spits aan zijn selectie toevoegen. Zijn elftal scoort dit seizoen moeizaam en bovendien is Mike Havenaar momenteel uit de roulatie. Parzyszek (23) is één van de doelwitten van ADO. De Poolse spits scoorde dit seizoen veertien keer in de Jupiler League. Het contract van Parzyszek loopt nog door tot 1 juli 2017. De Graafschap kan deze maand dus nog iets verdienen aan de aanvaller. 

Eerder deze week werd bekend dat ook Jupiler League-topscorer Boere (24 treffers) in de belangstelling staat van de Hagenaars. De clubloze Guyon Fernandez is de komende dagen op proef en Dennis van der Heijden, die dit seizoen vooral fungeert als invaller, mag op huurbasis vertrekken. Het AD weet dat Petrovic de negentienjarige spits elders aan speelminuten wil laten toekomen.