'Hekkensluiter Roda JC krijgt nul op het rekest in Groningen en Heerenveen'

'Hekkensluiter Roda JC krijgt nul op het rekest in Groningen en Heerenveen'

24-01-2017 07:24
5

In de jacht op offensieve versterkingen heeft Roda JC bot gevangen bij zowel FC Groningen als sc Heerenveen. De hekkensluiter van de Eredivisie waagde een poging om Bryan Linssen (foto) en Luciano Slagveer in te lijven, weet dagblad De Limburger. Een verhuur was in beide gevallen niet bespreekbaar.

Ton Caanen, technisch directeur in Kerkrade, laat weten dat FC Groningen enkel wilde praten over een verkoop van Linssen. Het ontbreekt Roda echter aan financiële middelen om de 26-jarige buitenspeler in te lijven. Linssen kon tijdens de eerste seizoenshelft niet altijd rekenen op een basisplaats in het Noordlease Stadion. Eerder werd hij gelinkt aan het Belgische Zulte Waregem. 

Wedden

Meer odds

Ook Slagveer (23) komt niet naar Limburg. De aanvaller, wiens contract komende zomer afloopt in het Abe Lenstra Stadion, bleek niet haalbaar. Slagveer zit dit seizoen vaak op de bank in Friesland. Roda JC versterkte zich eerder deze maand met de Griekse spits Thanasis Papazoglou. In negentien Eredivisie-duels kwam de formatie van trainer Yannis Anastasiou pas acht keer tot scoren.