'Triest verhaal bij Spurs: afwezige recordaankoop zit mentaal in de put'

'Triest verhaal bij Spurs: afwezige recordaankoop zit mentaal in de put'

24-01-2017 08:14
1

Een heupblessure is niet de enige oorzaak van het feit dat Erik Lamela, recordaankoop van Tottenham Hotspur, al sinds oktober 2016 geen wedstrijd meer gespeeld heeft voor zijn club. The Telegraph schrijft dat de Argentijnse aanvaller het moeilijk heeft met de slechte gezondheid van zijn broer én het overlijden van zijn hond Simba. 

Spurs-manager Mauricio Pochettino gaf Lamela (24) onlangs toestemming om in Rome op adem te komen na een paar moeilijke maanden. In oktober raakte de international geblesseerd aan zijn heup. Sindsdien is hij achtervolgd door slecht nieuws: zijn broer raakte betrokken bij een ongeluk en belandde zwaargewond in het ziekenhuis. Eind 2016 overleed de hond van Lamela. De linkspoot heeft het dusdanig moeilijk met zijn persoonlijke misère, dat hij momenteel alle ruimte krijgt om bij zijn oude club AS Roma op adem te komen.

Lamela maakt in 2013 de overstap van de Serie A-grootmacht naar Londen. Tottenham legde destijds zo'n dertig miljoen euro op tafel voor de Argentijn, een recordbedrag. Vorig seizoen kwam Lamela in 34 Premier League-duels in actie. Hij scoorde vijf keer.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie