'Speurtocht FC Twente: vizier moet op doelman en spits worden gericht'

'Speurtocht FC Twente: vizier moet op doelman en spits worden gericht'

Gepubliceerd: woensdag 25 januari 2017 om 12:35wo 25-01-2017 om 12:35

Als FC Twente de selectie voor komend seizoen gaat vormen, moet de club zich vooral richten op een nieuwe doelman en een centrumspits. Het lijkt erop dat beide posities vrij gaan komen, meldt Voetbal International. 

De contracten van doelmannen Nick Marsman en Sonny Stevens lopen na dit seizoen af en van een akkoord of verlenging is nog geen sprake. VI schrijft dat de kans dat de sluitposten gaan verlengen in Enschede klein is, omdat de contracten zijn afgesloten in de tijd dat Twente nog met hoge salarissen strooide. Nu de club bezig is om de salarishuishouding op orde te krijgen, moeten Marsman en Stevens genoegen nemen met een flinke salarisverlaging. Het is de vraag of ze daar akkoord mee gaan.

Overigens gaf Marsman eerder al aan dat er nog geen akkoord is tussen hem en de club. Clubtopscorer Enes Ünal vertrekt na dit seizoen weer naar Manchester City. De Turkse spits is dit seizoen gehuurd door Twente, waardoor er ook voor die positie een vacature vrij komt. Ünal maakte tot nu toe tien doelpunten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws