Update: Hiljemark heeft transfer te pakken: verhuur met optie tot koop

Update: Hiljemark heeft transfer te pakken: verhuur met optie tot koop

26-01-2017 17:51
7

Oscar Hiljemark gaat een transfer binnen de Serie A maken. Volgens Sky-journalist Gianluca di Marzio wordt de oud-PSV'er deze week gepresenteerd bij Genoa.

Hiljemark staat momenteel nog onder contract bij Palermo en is al de hele maand het onderwerp van transfergeruchten. Dinamo Kiev en AS Roma werden al als zijn mogelijke nieuwe werkgevers genoemd, maar het wordt naar nu blijkt Genoa. Hiljemark heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met zijn nieuwe club.

Wedden

Meer odds

Genoa gaat de Zweed eerst anderhalf jaar huren en kan hem in de zomer van 2018 voor 2,5 miljoen euro overnemen. Met de 500.000 euro voor de huur daarbij opgeteld kan het totale bedrag uitkomen op drie miljoen euro. Palermo nam Hiljemark in 2015 voor een bedrag van 2,5 miljoen euro over van PSV, waar hij drie jaar onder contract stond.

Update 26/01 17.51: Genoa heeft donderdag bevestigd dat Hiljemark inderdaad overkomt van Palermo. De voormalig PSV'er wordt voor achttien maanden gehuurd. Genoa heeft op elk moment de mogelijkheid om Hiljemark (24) voor 2,5 miljoen euro definitief in te lijven.