Update: PSV bevestigt vertrek van derde aanvaller, contract voor zes maanden

Update: PSV bevestigt vertrek van derde aanvaller, contract voor zes maanden

Gepubliceerd: vrijdag 27 januari 2017 om 10:35vr 27-01-2017 om 10:35

PSV heeft met Championship-club Brentford een principe-akkoord bereikt over de transfer van Florian Jozefzoon. Dat meldt de Eindhovense club donderdag via de officiële kanalen.

De aanvaller ontbreekt donderdag op de training van PSV omdat hij naar Engeland is afgereisd voor de medische keuring. Verwacht wordt dat er later op de dag handtekeningen onder contracten gezet kunnen worden. PSV bereikte woensdagavond het principe-akkoord. De club doet geen mededelingen over een transfersom, maar naar verluidt vroeg het 500.000 euro voor de vleugelaanvaller.

Het vertrek van de 25-jarige Jozefzoon betekent ook dat PSV de transfermarkt nog op moet om een nieuwe vleugelaanvaller aan te trekken. Eerder deze transferperiode vertrokken ook Luciano Narsingh (Swansea City) en Beto Da Silva (Gremio) al bij de club. Jozefzoon speelde sinds 2013 voor PSV. Zijn contract liep komende zomer af.

Update 26/1: De transfer van Jozefzoon is een stap dichterbij gekomen. Het Eindhovens Dagblad weet dat de vleugelaanvaller de medische keuring bij Brentford heeft doorstaan. Het principe-akkoord dat PSV en de Championship-formatie donderdag bereikten, moet nu nog 'worden uitgewerkt'. Er zijn op dit moment nog wat obstakels te nemen. 

Update 27/1 10:35 uur: De transfer van Florian Jozefzoon naar Brentford FC is helemaal rond, zo bevestigt PSV. De vleugelspeler ondertekent een contract voor zes maanden, met een optie voor een extra seizoen. Het papierwerk is op tijd in orde gemaakt voor het FA Cup-duel met Chelsea. Daarin kan Jozefzoon zaterdag op Stamford Bridge zijn debuut maken. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws