LIVE-discussie: Feyenoord met twee nieuwe namen, Vitesse begroet Nakamba en Baker

LIVE-discussie: Feyenoord met twee nieuwe namen, Vitesse begroet Nakamba en Baker

26-01-2017 19:41
18

Simon Gustafson heeft een basisplaats bij Feyenoord. Dirk Kuyt krijgt rust in het bekerduel met Vitesse. De Arnhemmers kunnen weer beschikken over Marvelous Nakamba

Jens Toornstra is fit genoeg om te spelen. Hij was ziek. Wel kent het middenveld vanwege de afwezigheid van Tonny Vilhena (schorsing) en Karim El Ahmadi (Afrika Cup) twee nieuwe namen. Gustafson verschijnt aan de aftrap, net als Renato Tapia. Giovanni van Bronckhorst doet dus geen beroep op Marko Vejinovic, die op de bank zit.

De Arnhemmers hebben Nakamba weer terug. De middenvelder uit Zimbabwe keerde woensdag terug van de Afrika Cup en is een dag later meteen inzetbaar. Vitesse komt dat niet slecht uit, want Navarone Foor is geschorst. Ook Lewis Baker begint in de basis. Hij is terug van een schorsing.

Vitesse en Feyenoord trappen om 20.45 uur af. Inzet is een plek in de halve finale van de KNVB Beker. 

Opstellingen
Vitesse: Room; Kruiswijk, Van der Werff, Kashia, Leerdam; Baker, Nakamba, Calor; Tighadouini, Van Wolfswinkel en Rashica.
Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; Tapia; Toornstra, Gustafson; Berghuis, Jörgensen en Elia.

Volg alle tussenstanden in binnen- en buitenland op de nieuwe Livescore-pagina!