'PSV wimpelt aangeboden Kishna en Boëtius af, prijskaartje Larsson te hoog'

'PSV wimpelt aangeboden Kishna en Boëtius af, prijskaartje Larsson te hoog'

27-01-2017 07:01
27

PSV handelt alleen op de transfermarkt als de aanvaller een échte versterking is. Onder meer Ricardo Kishna (Lazio) en Jean Paul-Boëtius (FC Basel) werden de Eindhovenaren aangeboden, weet De Telegraaf. De landskampioen wimpelde dat allemaal af. Daarnaast vindt PSV Sam Larsson te duur.

Larsson heeft volgens PSV wél de juiste kwaliteiten, maar de nummer drie van de Eredivisie wil geen acht á negen miljoen euro ophoesten. Bovendien komt de aanvaller van sc Heerenveen beter op links tot zijn recht, terwijl de Brabanders iemand zoeken voor de rechterflank. "Wij hebben in ieder geval niet naar hem geïnformeerd", zegt technisch manager Marcel Brands tegen het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

Een nieuwe aanvaller is bij PSV een veelbesproken onderwerp. "Iedereen heeft het altijd maar over het halen van spelers, maar in principe hebben we voldoende opties. Op het middenveld zijn we nu even beter bezet dan voorin, maar we hebben ook spelers die in beide linies kunnen spelen", zegt Brands in De Telegraaf.

Brands vervolgt: "Een speler als Bart Ramselaar doet het momenteel prima op de linkerflank. Bovendien moet je een speler hebben die direct inzetbaar is, zoals bij Marco van Ginkel het geval."