Petrovic maakt er het beste van: 'Zijn hier voor niks en willen blijven voor niks'

Petrovic maakt er het beste van: 'Zijn hier voor niks en willen blijven voor niks'

28-01-2017 13:32
5

Technisch manager Jeffrey van As van ADO Den Haag kan niet met een grote zak geld de transfermarkt op, nu eigenaar Hui Wang twee miljoen heeft overgemaakt. Er vloeit zelfs geen enkele euro naar het transferbudget van de club.

"Dit is geweldig nieuws voor de club, maar voor mij verandert er niet veel", zegt Van As in De Telegraaf. "Dit is geld waar iedereen lang op had gerekend. Ik heb geen seintje gehad dat ik er wél iets mee kan. Dit is de situatie en dat wist ik van tevoren. Ik ben met een heel beperkt budget bezig (ruim een ton door het vertrek van José San Roman en Hector Hevel, red.) de ploeg te versterken."

Wedden

Meer odds

Volgens Van As is het 'passen en meten'. ADO heeft momenteel vier proefspelers: Abel Tamata, Guyon Fernandez, Jan Wuytens en Donny Gorter. Zij hebben echter een flinke fysieke achterstand, net als de van blessures terugkerende Dion Malone en captain Aaron Meijers. Om die zes snel klaar te stomen, is maandag een oefenduel met de beloften van Roda JC georganiseerd.

Het viertal proefspelers moet voor een appel en een ei in Den Haag willen spelen. "Ze zijn hier voor niks en willen blijven voor niks", stelt trainer Zeljko Petrovic. "Wij willen hen helpen en zij willen ons helpen. We moeten er met zijn allen het beste van maken."