Withete Mulder na ultrakorte invalbeurt: 'Accepteer het niet, niet de eerste keer'

Withete Mulder na ultrakorte invalbeurt: 'Accepteer het niet, niet de eerste keer'

01-02-2017 13:52
5

Jan Mulder kan het niet begrijpen dat de Belgische aanvaller Michy Batshuayi op dinsdagavond tegen Liverpool (1-1) amper dertig seconden moest invallen bij Chelsea. De Nederlandse analist noemt het een vernedering van manager Antonio Conte.

Mulder vond de ultrakorte invalbeurt een schandalige beslissing van de coach. "Iemand zich op het veld voor een seconde laten tonen... Hij zou moeten gaan klagen bij de spelersgroep en zeggen dat dat een vernedering is van zijn trainer", sprak de Nederlandse analist duidelijke taal op Play Sports

Mulder is echt kwaad op Conte. "Echt, ik accepteer het niet, en het is niet de eerste keer", waarna Mulder bijval kreeg van collega-analist Marc Degryse. De ex-Rode Duivel vindt dat Batshuayi om een transfer had moeten vragen. "Hij had moeten zeggen dat hij wilde vertrekken. Conte heeft hem niet eens nodig'', aldus Degryse.

Batshuayi krijgt zeer weinig minuten als reserve bij The Blues. De Belg verzamelde in vijftien optredens amper negentig minuten in de Premier League.