De jaren bij Feyenoord liggen al weer een behoorlijke tijd achter me

"De jaren bij Feyenoord liggen al weer een behoorlijke tijd achter me"

02-02-2017 11:09
9

Jean-Paul Boëtius maakt een nieuwe start bij Racing Genk. De voormalig buitenspeler van Feyenoord brak niet door bij zijn broodheer FC Basel. Gaat men de oude Boëtius weer zien? En blijft hij bij Genk of hoopt hij nog op een doorbraak bij Basel?

De wereld lag in de beginperiode van Boëtius bij Feyenoord aan zijn voeten, maar het ging minder en minder. Bij Basel vond hij de stijgende lijn niet. "Het is gewoon niet geworden wat ik ervan had gehoopt", vertelt de flankaanvaller in het Algemeen Dagblad. "Mijn start in Zwitserland was lastig, met blessures. Toen ik weer fit was, slaagde ik er nooit in om echt veel te spelen."

De trainer van Basel koos voor andere spelers. "Dat maak je als speler wel vaker mee, al blijft het lastig. Het is nu wel zaak om weer veel te spelen. De jaren bij Feyenoord liggen al weer een behoorlijke tijd achter me", weet Boëtius, die eventueel door Genk gekocht kan worden. Of gaat hij terug naar Basel? "Ik sta daar nog gewoon onder contract, maar Racing Genk heeft wel een optie tot koop bedongen."

"Maar joh, dat is allemaal voor de toekomst. Eerst wil ik weer iets van me laten horen, door hier belangrijk te zijn. Dit voelt gewoon als een lekkere kans bij een mooie club. De Boëtius van de beginperiode bij Feyenoord, die bestaat nog steeds hoor. Reken daar maar op", verzekert de speler.