Verbaasde Feyenoord-collega's grappen met El Ahmadi: 'Kon in hun ogen echt niet'

Verbaasde Feyenoord-collega's grappen met El Ahmadi: 'Kon in hun ogen echt niet'

04-02-2017 07:36
4

Zijn Feyenoord-collega's hebben met verbazing naar de wedstrijden van Karim El Ahmadi op de Afrika Cup gekeken. De velden waarop Marokko in Gabon speelde waren onthutsend slecht.

"In onze wedstrijd tegen Ivoorkust werd de laatste kans, toen de speler recht op de keeper af ging, verprutst omdat de bal ineens begon te stuiteren! Anders schiet die jongen hem er gewoon in", illustreert El Ahmadi in De Telegraaf. "Ik kreeg voortdurend berichten van al die jongens. Ze maakten ook grappen over wat ze allemaal zagen. Sommige tackles in de Afrika Cup konden in hun ogen echt niet. Ze moesten ook wel weer lachen om bepaalde aftrappen…"

Ondertussen hield Feyenoord zich staande in de Eredivisie. "Ik keek wel voortdurend op m’n telefoon om de stand te zien tijdens wedstrijden. Later keek ik de samenvatting in Gabon via internet. We hebben een stabiele groep en ik wist dat het goed zou gaan. De bekeruitschakeling betreur ik, als we Vitesse hadden verslagen hadden we een grote kans om de beker opnieuw te winnen."

El Ahmadi vervolgt: "Nu gaan we voor het landskampioenschap met z’n allen. Het leeft enorm bij de jongens. Daarom ben ik ook niet verbaasd dat er tijdens mijn afwezigheid geen transfers plaatsvonden bij Feyenoord. Iedereen wil een kampioenschap meemaken, de honger is echt heel groot. Dan ben je niet bezig met een transfer."