LIVE-discussie: NEC mogelijk naar linkerrijtje na winst op hekkensluiter

LIVE-discussie: NEC mogelijk naar linkerrijtje na winst op hekkensluiter

04-02-2017 17:35
1

NEC en Go Ahead Eagles nemen het zaterdagavond tegen elkaar op. De Nijmegenaren kunnen bij winst doorstromen naar het linkerrijtje, terwijl Go Ahead in het Gofferstadion willen verrassen in de strijd tegen degradatie.

Afgelopen had NEC niet veel te zeggen in het duel met Feyenoord. In De Kuip won de landskampioen met liefst 4-0. Go Ahead Eagles wist op zijn beurt thuis niet te winnen van nummer zeven FC Utrecht (0-1), terwijl de week daarvoor nog een punt werd behaald bij Excelsior (1-1).

Beide ploegen zullen dus snakken naar revanche. NEC, dat vanavond aantreedt zonder Jordan Larsson maar met Kévin Mayi, staat momenteel met 25 punten na twintig duels op plek tien. Wanneer FC Groningen onderuit gaat tegen Excelsior en NEC wél punten pakt, belanden de Nijmeganren in het linkerrijtje. Go Ahead heeft na twintig speelrondes dertien punten verzameld. Dat zijn er drie minder dan nummer zeventien Roda JC, en vier minder dan Excelsior, PEC Zwolle en ADO Den Haag (respectievelijke nummers 14 tot en met 16).

Opstellingen:
NEC: Delle; Dyrestam, Dumić, Golla, Fomitschow; Breinburg, Von Haacke, Kadioglu; Mayi, Grot, Rayhi

Go Ahead Eagles: Zwarthoed, Antonia, Burgos, Crowley, Duits, Fischer, Groenbast, Hendriks, Manu, Ritzmaier, Schenk

Volg alle tussenstanden in binnen- en buitenland op de nieuwe Livescore-pagina!